CONTACT SKIN - SPLENDID HAIR - HAIR FOR LIFE / TOUPÈ

Contact Skin – Hair for Life / Toupè


En ny generation af Toupè til mænd

Splendid contact skin ( Hair for Life ) er en pålimning af en ultratynd film med hår. Håret er fleksibelt, sikkert og naturlig hårløsning, der føles som ens eget. Håret sidder fast på huden 5 uger ad gangen og bliver derefter taget af og sat på med ny lim. 

Hårløsninger til den aktive mand
Med Contact Skin er der ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Splendid contact skin kan vaskes og styles det helt som deres eget. Håret holder i alt slags vind og vejr – ingen bekymringer over det falder af. Aktiv sport eller en tur i poolen er heller ikke noget problem.

Fleksibel & Naturtro
Contact Skin er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silikone. Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

Som dit eget hår
Her er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår som var det dit eget naturlige velvoksende hår.

Uden begrænsninger
Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen – typisk 4 uger – hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige kontrolbesøg.

Et system med mange løsninger 
Contact skin er et system der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS!
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.
Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os på charlotte@houseofwaldorf.dk

 


FORDELE

Splendid Contact Skin

  • Vaskes og styles det helt som deres eget
  • Håret holder i alt slags vind og vejr
  • Håret kan genbruges mange gange
  • Limen er allergivenlig
  • Limen kan tåle både fugt og varme 

GRATIS KONSULTATION

Lad os vise dig dine muligheder

Få en gratis og uforpligtende konsultation.
Bestil tid herunder.
Afbudspolitik er gældende.

TOUPÈ TIL ALLE

Til unge og gamle

Toupé er jo egentlig et flot ord men desværre hænger der en masse fordomme og gamle forestillinger ved ordet. I dag produceres toupéer både som standardløsninger og som specialbestillinger der skræddersyes til den enkelte så pasform og farver, krøl og hvirvler passer præcis til dig, der skal bære håret. Vi hår mange forskellige bunde og mange løsninger med lim og tape der sikrer, at du altid kan være tryg ved at dit nye hår bliver hvor der skal.

Nyt hår er et tilvalg
Vi ser i stigende grad at unge mænd igen får lyst til at tilvælge hår, frem for at lade sig kronrage når hårgrænsen rykker bagud.For frisørerne i salonen giver det nye dimensioner og masser af udfordringer når unge super trendige mænd tilvælger hår. Hår er et tilvalg og flere og flere mænd vælger at få nyt hår – åbenlyst og uden skam.

Danmarks største udbyder af hårløsninger Til mænd & kvinder

Vores gode råd er gratis

Hårløsninger`Til mænd og kvinder: