Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert
Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gemmenstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Christoffer

Barber
Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Nu rykker han også ind til damerne i HOW hvor han tryller med farve og saks.

Sabrina

Frisør
Sabrina er en vidunderlig humørbombe. Hun skaber naturlige hårløsninger til mænd og hun er klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder trendy klip & farve.

Ditte

Frisør
Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

Lorene

Frisør
Med Lorene i teamet, har vi har fået en specialist udi økologi i huset. Som tidligere topstylist hos Zenz, er Lorene inde i alt hvad der rør sig indenfor ”grønne” behandlinger. Lorene behersker Vidal Sassoons klippeteknikker og hun er en mester i pageklip og korthårsfrisurer.

Karina

Frisør / Paryk / Extensions / ROSKILDE
Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.

Søren

Frisør / Barber
Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Jeanette

Hairsextensionsekspert
Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

Diana

Frisør / Roskilde
Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver og vores extensionsekspert. Har du problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.