Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert
Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gemmenstrømmer hele salonen.

Stine

Frisør / Head Stylist
Stine er vores farveekspert og uddannet Nioxinteknikker. Stine kan klippe i fint hår så det syntes tykkere og mere fyldigt og hun er altid at finde backstage i modeugen.

Sabrina

Frisør
Sabrina er en vidunderlig humørbombe. Hun skaber naturlige hårløsninger til mænd og hun er klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder trendy klip & farve.

Sara

Frisør
Du vil opleve en dedikeret håndværker, der vil drage dig med ind i frisørens matematiske og kemiske univers af klippeteknik, farvning og toning.

Ermin

Barber / Frisør
Det er en stjernefrisør vi har fået i teamet. De seneste 4 år har Ermin arbejdet i Hellerup med et dreamteam af unge frisører – Young Intercoiffure. Glæd jer til at lægge hår og skæg i Ermin kyndige hænder – han er dygtig!

Christoffer

Barber
Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet.

Søren

Frisør / Barber
Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Jeanette

Hairsextensionsekspert
Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

Diana

Damefrisør / Roskilde

Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver og vores extensionsekspert. Har du problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.

Line

PARYK / TOUPÉ / HAIREXTENSIONS

Line er både makeupartist og frisør med speciale i parykker. Line har tidligere arbejdet med X-factor, Melodi Grandprix og klip og sminke af TV værter. Vi er super glade for at være så heldige at have Line med på holdet.

Anette

Frisør/ Roskilde

Anette er en passioneret frisør og hendes positive energi smitter af i hele salonen. I 36 år har Anette arbejdet med hår, udover at ha’ haft egen salon, også afholdt internationale shows, udgivet undervisningsmateriale til brancen og undervist andre frisører.

Andreas

Barber / Frisør

Skæg er Andreas ekspertise og han er rigtig god til at se på i et ansigts form og et skægt muligheder.Andreas er egentlig anlægsgartner men brænder så meget for hele Barber-ånden, at han har lagt sit tidligere liv på hylden for at bliver Barber. 

Ditte

Frisør

Ditte er vores daglige leder og hun søger for at alle har det godt og at fagligheden og den personlige service altid er i højsædet i HOW. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.