Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert

Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gemmenstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Christoffer

Barber

Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Intet overlades til tilfældighederne og du vil helt sikkert kunne få svar på alt hvad du vil vide om hår og skægpleje. Fodbold eller hundetræning vil også være et godt emne at debattere når du sidder i stolen.

Mathilde

FRISØR / HOW

Selvom Mathilde er elev hos os er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse indenfor herreklip. Hun kan farve hår og påsætte extensions og så er hun eminent til brynstyling og farvning af vipper. Glæd dig til at blive betjent af Mathilde – hun er en af de elever, der bliver rigtig dygtig.

Ditte

Frisør

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

Christina

Frisør

Christina er rykket til HOW i Roskilde. Det er en rigtig roskilegenser vi får i teamet. Mange kunder kender hende fra gadebilledet, hvor hun, med sit tjekkede outfit, stråler om kap med solen. Store farvebehandlinger, lækker klip og masser af kreativitet – det er det, du vil møde, hvis du bestiller en behandling hos Christina. 

Karina

Frisør / Paryk / Extensions / ROSKILDE

Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.

Søren

Frisør / Barber

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Jeanette

Hairsextensionsekspert

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

Diana

Frisør / Roskilde

Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver og vores extensionsekspert. Har du problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.

Anna Astrid

Frisør / Barber

Nye tider nye skikke. Det er tid til et kvindeligt ansigt i vores barbershop. Da vi mødte Anna og så hendes arbejde, var der ingen tvivl. Hun er den nye barber i Mens Cutting Club. Anna kommer fra Hamborg, hvor hun i 15 år har haft sin egen salon, arbejdet på Teater: ”Hamburger Kammerspiele” og for tysk tv. De seneste 9 år har Anna boet og arbejdet som frisør i Hillerød. Anna kan sit kram, er kreativ, sjov og så mestrer hun naturligvis alle former for klip og farve. Du vil møde Anna i både HOW og i barbershoppen. 

Andreas

Frisør med speciale i toupé påsætning

Andreas er tilbage hos os hver tirsdag. Andreas vil udelukkende servicere vores kunder med Contact Skins. Med sin solide viden om herreklip og nye trends samt sine personlige erfaringer med hårtab, vil Andreas være en kærkommen sparring for mange af vores herrekunder i HOW. Vi glæder os meget til det nye samarbejde.

Aisha

Elev

Aisha har været i gang i 3 år og er snart færdig med sin læretid. Aisha er dygtig med saksen og hun er helt i sit es, når der er noget med flet og påsætning af hår. Aisha bor her på Frederiksberg, hvor også hendes 2 børn går i skole. Glæd dig til at sætte dig i stolen. Lige nu giver vi 25% i rabat på alle farvebehandlinger og klipninger hos Aisha.