Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert

Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gemmenstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Jette

Frisør / Extensions / Daglig Leder

Jette Mønsted er vores skarpe daglige leder og tidligere Verdensmester! Hun har desuden flere danmarksmesterskaber i klip og farve bag sig. Det er med andre ord en erfaren frisør, Vi er sikre på at hendes sans for detaljen vil smitte af på os alle.

Sabrina

Frisør
Sabrina er en vidunderlig humørbombe. Hun skaber naturlige hårløsninger til mænd og hun er klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder trendy klip & farve.

Ditte

Frisør

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

Ermin

Barber / Frisør
Det er en stjernefrisør vi har fået i teamet. De seneste 4 år har Ermin arbejdet i Hellerup med et dreamteam af unge frisører – Young Intercoiffure. Glæd jer til at lægge hår og skæg i Ermin kyndige hænder – han er dygtig!

Christoffer

Barber
Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet.

Søren

Frisør / Barber
Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Jeanette

Hairsextensionsekspert
Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

Diana

Damefrisør / Roskilde
Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver og vores extensionsekspert. Har du problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.

Andreas

Barber / Frisør

Skæg er Andreas ekspertise og han er rigtig god til at se på i et ansigts form og et skægs muligheder. Han er netop blevet færdigudlært barber. Andreas ved i øvrigt en del om hårløsninger. Du kan trygt spørge ind, hvis du vil vide mere om pålimet hår. 

Stine

Frisør

Stine er pt. desværre langtidssygemeldt.

Karina

Frisør / Paryk / Extensions

Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.