Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert
Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gennemstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige, at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Christoffer

BARBER / FREDERIKSBERG
Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Intet overlades til tilfældighederne, og du vil helt sikkert kunne få svar på alt, hvad du vil vide om hår og skægpleje. Fodbold eller hundetræning vil også være et godt emne at debattere, når du sidder i stolen.

Mathilde

JUNIOR STYLIST / FREDERIKSBERG

Selvom Mathilde er elev hos os, er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse inden for herreklip og er desuden ferm med farver og påsætning af extensions. Hun er eminent til brynstyling og farvning af vipper, så du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

Ditte

FRISØR / FREDERIKSBERG

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget, og den personlige service er altid i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og har tidligere drevet egen salon i Jylland. Nu driver hun en lille salon på Christiansborg sideløbende med arbejdet hos HOW.

Christina

FRISØR / ROSKILDE

Christina er en rigtig roskilegenser, og mange kunder kender hende fra gadebilledet, hvor hun, med sit tjekkede outfit, stråler om kap med solen. Store farvebehandlinger, lækker klip og masser af kreativitet er det, du vil møde, hvis du bestiller en behandling hos Christina. 

Cecilie

FRISØR / FREDERIKSBERG
Cecilie er vores sidste nye skud på stammen, og du kan trygt læne dig tilbage i stolen, når du bestiller en tid hos hende. Med 13 års erfaring har hun en ekstremt professionel tilgang til sit fag og elsker at blive udfordret og skabe lækre farver og skarpe klipninger. Vi er super glade og stolte over, at Cecilie har valgt at slutte sig til vores team.

Søren

BARBER / FREDERIKSBERG

Søren er fiks med saksen og virkelig god til at give skægget kant og ansigtet personlighed. Med hans finurlige humor og skæve indfald er der garanteret god stemning hele salonen ledsaget af hyggelig snak og latter.

Jeanette

FRISØR / HAIR EXTENSIONSEKSPERT / FREDERIKSBERG

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal booke, hvis du skal have en unik håropsætning til et arrangement eller flotte hair extensions. Jeanette har gennem flere år specialiseret sig i hair extensions og er så dygtig, at hun underviser andre frisører i forskellige teknikker.

Aisha

JUNIOR STYLIST / FREDERIKSBERG

Aisha har været i gang i 3 år og er snart færdig med sin læretid. Aisha er dygtig med saksen, og hun er helt i sit es, når der er noget med flet og påsætning af hår. Aisha bor her på Frederiksberg, hvor hendes to børn også går i skole. Glæd dig til at sætte dig i stolen. Lige nu giver vi 25% i rabat på alle farvebehandlinger og klipninger hos Aisha.

Andreas

FRISØR MED SPECIALE I TOUPÉ PÅSÆTNING / FREDERIKSBERG

Andreas er tilbage hos os hver tirsdag. Andreas vil udelukkende servicere vores kunder med Contact Skins. Med sin solide viden om herreklip og nye trends samt sine personlige erfaringer med hårtab, vil Andreas være en kærkommen sparring for mange af vores herrekunder i HOW. Vi glæder os meget til det nye samarbejde.

Diana

FRISØR / HAIR EXTENSIONS EKSPERT / ROSKILDE

Diana er både kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde, og så er hun super dygtig til farver. Hun er også vores extensionsekspert, og har du problemer med hårtab er Diana certificeret i Nioxin-teknikker. Diana har ansvaret for vores Contact Skin pålimning af hår til mænd, og har desuden dygtiggjort sig i parykarbejde, så skal du snydes lækker, er det Diana, du skal booke tid hos.