Frisører

Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.


Charlotte

Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert
Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gemmenstrømmer hele salonen.

Stine

Frisør / Head Stylist
Stine er vores farveekspert og uddannet Nioxinteknikker. Stine kan klippe i fint hår så det syntes tykkere og mere fyldigt og hun er altid at finde backstage i modeugen.

Sabrina

Frisør
Sabrina er en vidunderlig humørbombe. Hun skaber naturlige hårløsninger til mænd og hun er klar med sin saks og sine kreative ideer, når det gælder trendy klip & farve.

Sara

Frisør
Du vil opleve en dedikeret håndværker, der vil drage dig med ind i frisørens matematiske og kemiske univers af klippeteknik, farvning og toning.

Ermin

Barber / Frisør
Det er en stjernefrisør vi har fået i teamet. De seneste 4 år har Ermin arbejdet i Hellerup med et dreamteam af unge frisører – Young Intercoiffure. Glæd jer til at lægge hår og skæg i Ermin kyndige hænder – han er dygtig!

Christoffer

Barber
Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet.

Søren

Frisør / Barber
Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Jeanette

Hairsextensionsekspert
Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

Diana

Damefrisør / Roskilde

Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og super dygtig til farver og vores extensionsekspert. Har du problemer med hårtab er Diana certificeret Nioxin-teknikker. Det er Diana, der har ansvaret for vores Contact Skin, pålimning af hår til mænd.

Line

PARYK / TOUPÉ / HAIREXTENSIONS

Line er både makeupartist og frisør med speciale i parykker. Line har tidligere arbejdet med X-factor, Melodi Grandprix og klip og sminke af TV værter. Vi er super glade for at være så heldige at have Line med på holdet.

Anette

Frisør/ Roskilde

Anette er en passioneret frisør og hendes positive energi smitter af i hele salonen. I 36 år har Anette arbejdet med hår, udover at ha’ haft egen salon, også afholdt internationale shows, udgivet undervisningsmateriale til brancen og undervist andre frisører.

Andreas

Barber / Frisør

Skæg er Andreas ekspertise og han er rigtig god til at se på i et ansigts form og et skægt muligheder.Andreas er egentlig anlægsgartner men brænder så meget for hele Barber-ånden, at han har lagt sit tidligere liv på hylden for at bliver Barber.