Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.

Charlotte
Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert

Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gennemstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige, at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Jeanette
FRISØR / HAIR EXTENSIONSEKSPERT / FREDERIKSBERG

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal booke, hvis du skal have en unik håropsætning til et arrangement eller flotte hair extensions. Jeanette har gennem flere år specialiseret sig i hair extensions og er så dygtig, at hun underviser andre frisører i forskellige teknikker.

Matilte
FRISØR / FREDERIKSBERG

Selvom Mathilde er elev hos os, er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse inden for herreklip og er desuden ferm med farver og påsætning af extensions. Hun er eminent til brynstyling og farvning af vipper, så du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

Ditte
FRISØR / FREDERIKSBERG

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget, og den personlige service er altid i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og har tidligere drevet egen salon i Jylland. Nu driver hun en lille salon på Christiansborg sideløbende med arbejdet hos HOW.

Lisa
JR STYLIST / PARYK / EXTENSIONS / FREDERIKSBERG

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal booke, hvis du skal have en unik håropsætning til et arrangement eller flotte hair extensions. Jeanette har gennem flere år specialiseret sig i hair extensions og er så dygtig, at hun underviser andre frisører i forskellige teknikker.

MCC_Melissa
BARBER / FREDERIKSBERG / AMAGER

Velkommen til Melissa! Nyd godt af Melissas store erfaring som frisør og barber. Sæt dig tilbage i stolen og lad dig rive med ind i Melissas univers, hvor store tattoos, dreadlocks og dansk økohave, går hånd i hånd med faglig stolthed og en service, man kun forventer af en ærke-amerikaner.

Linda
BARBER / JR STYLIST / FREDERIKSBERG & AMAGER

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager. Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

IMG_6529
BARBER / FREDERIKSBERG / MENS CUTTING CLUB

Søren er fiks med saksen og virkelig god til at give skægget kant og ansigtet personlighed. Med hans finurlige humor og skæve indfald er der garanteret god stemning hele salonen ledsaget af hyggelig snak og latter.

Cool barber
To dygtige barberer søges til ”Barberen i Gothersgade”

Mens Cutting Club vokser. Derfor søger vi to dygtige barberer til vores fantastiske team. Du skal kunne dit kram, men vi lærer dig gerne barberingens kunst og andre gode tricks. Vigtigst er, at du har mod på at være med i opstarten af byens lækreste barbershop. Vi åbner dørene i de nye lokaler 18. august – tæt på Kongens Have. Du får dygtige kolleger, god løn og gode arbejdsvilkår. Send CV gerne med anbefalinger til: charlotte@menscuttingclub.dk

MCC_Lasse
BARBER / MENS CUTTING CLUB

Velkommen til Lasse! Vi er bare så glade for at få Lasse med i vores barbarteam. Lasse ved alt om hår og klip og så er han det rareste og mest sympatiske menneske. Du får en super klip og tilmed følelsen af hygge og varme, der svøber sig omkring dig, når du er under Lasses kyndige kniv og saks.

Line_Glud
FRISØR / FREDERIKSBERG

Velkommen til Line! Vi er så glade for at kunne byde Line velkommen i vores HOW-team. Line er uddannet hos Capaldi og har senere være mange år hos Zenz, så det er en dygtig Nørrebropige vi har fået med os. Line er skøn og smilende og du vil opleve en engageret frisør, der har styr på sine teknikker og som altid har en finger på modepulsen. Hvis en frisure bliver flottere med lidt extensionhår, er Line ikke bleg for at snyde sig til det helt rigtige resultat. Glæd jer til at opleve Line, når hun med sit smukke ydre og melodiske bornholmske tungemål tryller med saks og farver. Line er super skarp til krøllet hår, vilde farver og kreativ klip, men også de klassiske udfordrende dameklip er lige Line. Hos HOW vil Line få ansvar for at klippe og style vores mange damerkunder i paryksalonerne.