Generelt

Se billeder af vores Classic Collection
Se billeder af vores Fashion Collection
(åbner nyt vindue)

BEVILLIINGER
I socialloven går man ud fra, at det er en menneskeret at have hår på hovedet. Det er derfor din ret, uanset indtægt at få tilskud til en hårløsning. I langt de fleste tilfælde kan man få hjælp fra kommunen i form af tilskud eller fuld dækning til paryk.

Vi godtager alle bevillinger – der er FRIT LEVERANDØRVALG og du kan opsøge lige den frisør, du ønsker, når du skal have hjælp til nyt hår. Selvom bevilllingen har anført specifikke saloner som leverandører, kan du med en bevilling i hånden indløse den overalt.

PARYKKER
Dameparykker findes hovedsagligt i kunsthår af så fremragende naturtro kvalitet, at det ofte kan “snyde” selv eksperter som os. I dag designes parykker af flere farver der blandes så håret får et naturligt spil og mange parykker har flotte striber, rodfarver og effekter.

DANMARKS STØRSTE UDVALG
Udbuddet af parykker er enormt. Vi har valgt nogle leverandører, der følger moden tæt, så vi til enhver tid kan fremskaffe netop det unikke moderigtig design, som ses i modebladene og gadebilledet.

LEVERANDØR TIL MODE OG TV
I mange år har vi været storleverandør til modebranchen og landets teatre samt TV2 og DR. De fleste danske filmproduktioner er også godt hjulpet på vej med parykker fra HOW.

DAG TIL DAG LEVERING
Udvalget af dameparykker er så enormt at næsten alle ønsker kan opfyldes. I butikken råder vi over et kæmpe lager men vores centrallagre i Tyskland sender fra dag til dag og dermed kan du som kunde vælge mellem tusindvis af modeller og farvesammensætninger

VI OPFYLDER DINE BEHOV
Parykker fremstilles, så der er noget for alle – kvinder som mænd og i alle aldre – børn som gamle. Alt efter behovet kan vi opfylde dit ønske om en ny frisure, eksakte farver, længere hår eller mere volumen.

Parykker findes naturligvis også i 100% ægte hår. Vi har specialiseret os i ægte hår og kan ofte levere dem langtbilligere end vores konkurrenter.

Hvis behovet er til stede foretager vi måltagning og får parykker specialfremstillet alt efter behov og ønsker. Udover import af vort eget design, forhandler vi alle de førende mærker fra Tyskland, Frankrig, England og USA.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS!
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os