ContactSkin

En ny generation af hårløsninger til mænd

Splendid Contact Skin er en pålimning af en ultratynd film med hår. Håret er fleksibelt, sikkert og naturlig hårløsning, der føles som ens eget. Håret sidder fast på huden 5 uger ad gangen og bliver derefter taget af og sat på med ny lim.

Hårløsninger til den aktive mand

Med Contact Skin er der ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Splendid contact skin kan vaskes og styles det helt som deres eget.
Håret holder i alt slags vind og vejr – ingen bekymringer over det falder af. Aktiv sport eller en tur i poolen er heller ikke noget problem.

Fordele ved Splendid Contact Skin
• Vaskes og styles det helt som deres eget
• Håret holder i alt slags vind og vejr
• Håret kan genbruges mange gange
• Limen er allergivenlig
• Limen kan tåle både fugt og varme.

 

Toupéer er i dag en fantastisk løsning

Toupé er en løsning som har været brugt i flere hundrede år. Vi kender den fra film, hvor den blæser af den stakkels mand, der efterfølgende bliver til grin. Sådan er det ikke længere. I dag findes der tape, der kan holde op til 4 uger, toupéen kan sidde fast både nat og dag og kan også sidde på under sportsudøvelse.

Meget let i hverdagen

Fordelen ved toupéer er, at man selv kan servicere håret og selv styre hvornår den skal af og på. Rigtig mange mænd ser det som en fordel, at de kan tage håret af om natten eller ved sport. Andre kan godt lide, at de selv har kontrollen og selv står for pleje og påsætning.

Med en toupé-løsning regner vi med at du skal bruge 2 stykker hår per år. Løsningen er billigere end de løsninger, som er påsat med lim. Du skal regne med ca. 5.000.- pr hårstykke.

En toupéløsning kan i øvrigt benyttes af både mænd og kvinder. Håret kan påsættes med både klips, tape og lim og det er muligt at få speciallavet en toupé så den passer i form, længde og farve. En specialbestilling koster normalt ikke mere end en standardudgave, men leveringtiden på specialhår er 12 uger.

Kontakt os – vores gode råd er gratis

Bestil tid til en gratis konsultation

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse.

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os

Bestil tid på Frederiksberg eller i Roskilde