Vores kompetencer

Eksperter i hårløsninger og parykker

House of Waldorf – HOW har leveret hår og hårløsninger i mere end 40 år. Siden 2009 har Charlotte Elsted ejet og videreudviklet parykvirksomheden, så den i dag leverer parykker til Region Hovedstadens hospitaler samt Region Sjællands 16 kommuner.

Klip og styling

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler, så dit hår harmonerer med dit ansigt og dine naturlige farver. Det er vigtigt at være bevidst om dit hårs muligheder og hos os kan vi altid hjælpe med gode råd. Vores frisører er på kursus med jævne mellemrum og følger med i alle de nye trends og teknikker.

Mød alle medarbejdere her

På forkant med trenden

Alle vore medarbejdere er jævnligt på kurser, således at vi altid kan tilbyde dig den aller bedste og mest tidsvarende klip og styling.

Vi rejser jævnligt til messer og kurser i Asien, USA og Europa for at være på forkant med udviklingen og vi kommer hvert år hjem med fantastiske nyheder og idéer.

Alle kunder tilbydes en total styling, når de kommer hos HOW.

Vi snyder dig gerne lækker

Alle frisører arbejder med hairexstensions. Ved at tilvælge lidt snydehår kan vi skabe alle de frisurer som du normalt skal vente længe på at få. Asymmetri og flotte lange pagefronter tager kun nogle få minutter at påsætte. Håret kan genbruges og opbevares til næste gang du ønsker at bruge lidt snyd.

Lækre lokaler

HOW by Charlotte Elsted har nu 3 saloner. På Frederiksberg råder vi over mere end 300 m2 smukke, lyse lokaler opdelt i barbershop, frisørsalon og specialesalon for parykker og hårextensions. I Roskilde ligger salonen i den gamle middelalderby lige ved Domkirken, også her har vi både almindelig frisørsalon og specialesalon for parykker, toupé og hårextensions.

Vi arbejder altid målrettet på at opfylde dine drømme om et smukt og lækkert hår.

Book online

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende. Ring på tlf 35 36 35 62 eller book online her.